Norich Media

Sumber informasi terkini dan alternatif

Ini Komen Pedas Ong Kim Swee Buat Ultras Malaya..

Ini Komen Pedas Ong Kim Swee Buat Ultras Malaya..

Ketua jurulatih Malaysia, Datuk Ong Kim Swee ternyata kecewa dengan tindakan penyokong bola sepak Harimau Malaya dan menyerahkan nasib pasukan negara kepada FIFA kerana insiden suar.

Perlawanan antara Malaysia dan Arab Saudi untuk Pusingan Kelayakan Piala Dunia 2018/Piala Asia 2019 itu terpaksa dihentikan pengadil pada minit ke-88, berikutan  tindakan penyokong yang bertindak membaling suar dan mercun roket ke kawasan padang.

Ong Kim Swee

"Terpulang kepada FIFA untuk membuat keputusan kemudian. Segala keputusan kita akan terima, dan kita terpaksa menerima padahnya,"

"Saya rasa tidak perlu saya bercakap tentang perkara itu (kekecohan)...ia memalukan tetapi pemain menunjukkan satu permainan yang cukup baik. Mereka mengikut arahan dan bekerjasama antara satu sama lain, dan kita hampir melakukan kejutan,"

"Saya tahu mereka tidak berpuas hati dengan pihak tertentu, tetapi bola sepak harus diteruskan. Demi bola sepak kita perlu memikirkan apa akibatnya jika berlaku perkara ini lagi,"

Razman Roslan

"Saya kecewa dengan sikap segelintir penyokong dan berharap insiden ini tidak berulang," kata ketua pasukan Pahang itu.

Baddrol Bakhtiar

"Mereka (penyokong) perlu bersikap positif dan terus beri sokongan. Bagi saya ia satu tindakan yang tidak sepatutnya berlaku," kata pemain tengah Kedah.

Khairul Fahmi Che Mat

"Saya berasa malu dengan tindakan liar segelintir penyokong dan ia memberi kesan negatif kepada pasukan kita selaku tuan rumah.
1 Komen untuk "Ini Komen Pedas Ong Kim Swee Buat Ultras Malaya.."

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA