Norich Media

Sumber informasi terkini dan alternatif

KEJAM !! Adik Dibunuh, Kakak Cuba Dir0g0l

Kuala Langat – Sangat kejam dan tidak berkeperimanusiaan, itulah kata-kata yang boleh digambarkan terhadap tindakan seorang lelaki warga asing ini apabila membunuh seorang budak perempuan berumur 6 tahun selain cuba mer0g0l kakak mangsa berumur 11 tahun di Sijangkang di sini semalam.
Kejadian yang berlaku kira-kira jam 3 pagi itu, suspek yang merupakan seorang warganegara Kemboja telah pergi ke rumah mangsa berpura-pura mahu menghantar mangsa berjumpa ibu mereka yang hilang sebelum ini.
Suspek membawa nenek dan dua beradik berkenaan ke kawasan ladang kelapa sawit sebelum bertindak cuba merogol kakak mangsa berumur 11 tahun.
Mangsa cuba menjerit membuatkan suspek panik lalu memukul nenek dan kedua-dua mengsa dengan kayu sehingga membuatkan nenek dan mangsa maut manakala kakaknya yang berumur 11 tahun berpura-pura pengsan.
Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Selangor, Datuk Mohd Adnan Abdullah berkata, dua mayat yang ditemui semalam adalah ibu dan anak berusia 34 dan 13 tahun yang diculik sebelum itu.
Beliau berkata, siasatan polis mendapati suspek membawa kedua-duanya menaiki motosikal ke lokasi kejadian sebelum membunuh mereka dan selepas itu pulang mengambil dua lagi mangsa iaitu kanak-kanak berusia enam tahun bersama neneknya.
“Siasatan mendapati ibu dan anaknya dibunuh terlebih dulu sebelum suspek pulang dan mengambil kanak-kanak lelaki, kakaknya dan nenek.
“Motif kejadian dipercayai membabitkan penjualan dadah namun siasatan lanjut masih dijalankan,” katanya.
Menurutnya, suspek direman sehingga 13 September ini untuk siasatan lanjut, menurut sumber Siakapkeli.
1 Komen untuk "KEJAM !! Adik Dibunuh, Kakak Cuba Dir0g0l "

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA