Norich Media

Sumber informasi terkini dan alternatif

Respon Kedua Linda Rafar Tentang "Lafaz Cerai" Dari Suaminya


Respon Kedua Linda Rafar Tentang "Lafaz Cerai" Dari Suaminya

Sepatutnya semalam Linda Rafar dan suaminya Syed Aiman perlu hadir ke Mahkamah Syariah Shah Alam untuk mengesahkan lafaz cerai. Namun mereka tidak hadir.

Status perkahwinan mereka masih menajdi tanda tanya orang ramai terutama para peminat.

Linda bagaimanapun ada menghantar WhatsApp kepada BH Online memberitahu sedikit info tentang kejadian tersebut.

Kata Linda, lafaz itu dilakukan tanpa sebab dan dia menjadi mangsa. Linda turut memberitahu dia masih trauma dan belum tahu apa lanjutan serta tindakan yang patut dilakukan.

Ini kenyataan Linda:

"Saya agak kecewa dengan sikap terburu-burunya melafazkan cerai. Selepas itu dia nak tarik balik lafaz berkenaan kerana menyesal dan di saat hati saya remuk. Sama ada untuk terima dia semula atau tidak, saya masih belum ada jawapan pasti. 

"Yang pasti saya difitnah dan diceraikan tanpa sebab. Saya tak boleh menerima langsung apa yang dilakukannya kerana saya tak ada buat salah. 

"Malah saya sentiasa bersabar dan mengalah dalam apa juga dugaan berumah tangga. Maaflah saya demam teruk dan suara pun serak nak bercakap...sebab itu saya tak angkat telefon bimbit," 

Linda dan Syed berkahwin pada 2 Disember 2006 dan dikurniakan dua orang anak iaitu Syed Rezaqiib dan Syed Rezariiq.
1 Komen untuk "Respon Kedua Linda Rafar Tentang "Lafaz Cerai" Dari Suaminya"

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA