Norich Media

Sumber informasi terkini dan alternatif

Wanita Ini 40 Tahun Pening Kepala Akhirnya TERUNGKAI !!

Wanita Ini 40 Tahun Pening Kepala Akhirnya TERUNGKAI !!

Beijing: Punca seorang wanita berusia 46 tahun pening kepala sejak kecil lagi terbongkar baru-baru ini apabila doktor mendapati sebatang jarum melekat pada otaknya.

Wanita berkenaan, Liu yang berasal dari wilayah Anhui berkata, dia sentiasa sakit kepala sejak kecil.

Keadaan itu menyebabkan dia sering berulang alik ke klinik dan hospital tetapi tidak pernah pulih walaupun memakan pelbagai ubat.

Ujian imbasan CT yang dilakukan ke atasnya baru-baru ini menunjukkan jarum sepanjang 4.6 sentimeter melekat di dalam otaknya.

Liu terkejut apabila diberitahu mengenainya dan tidak tahu bagaimana jarum itu berada di situ.

Doktor mengesyaki jarum itu mungkin termasuk ke kepalanya ketika dia masih bayi.

Anak perempun Liu yang berada di hospital memberitahu wartawan: “Doktor berkata, jarum itu mungkin termasuk ke dalam kepala ibu saya ketika dia berusia 18 bulan.

“Memandangkan otaknya belum membesar sepenuhnya ketika itu, jarum berkenaan tidak menjejaskan pembesaran ibu saya.”

Doktor mencadangkan Liu menjalani pembedahan membuang jarum itu kerana bimbang ia mungkin menyebabkan dia sakit teruk pada masa akan datang. - Agensi
1 Komen untuk "Wanita Ini 40 Tahun Pening Kepala Akhirnya TERUNGKAI !!"

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA