Norich Media

Sumber informasi terkini dan alternatif

TAK TERTAHAN AKHIRNYA AIR MATA SUAMI MENITIS ATAS PERBUATAN ISTERINYA.. TAPI APA SEBENARNYA BERLAKU?


Apa yang seorang isteri harapkan dari seorang suami? Sudah tentu dia mengharapkan suami yang mampu susah senang bersama serta mampu memberikan sokongan moral kepadanya ketika didalam kesulitan..

Suami yang ideal adalah seorang lelaki yang mampu menjadi rakan baik isterinya, Mampu menemani isterinya tak kira saat gembira ataupun saat duka.

Bukan mudah untuk menjadi suami yang sebegitu, tetapi ianya tidak pula mustahil jika si suami memahami kehendak serta perasaan isteri.


Ada yang anggap perempuan susah untuk di mengerti.. Ada juga yang berkata bahawa perempuan itu menyusahkan.. Tapi tahukah wahai lelaki, sesungguhnya perempuan itu sangat membahagiakan jika kena dengan caranya.

Bagaimana untuk bahagia bersama didalam sebuah rumahtangga? Memahami, saling membantu, berkongsi cerita dan meluangkan waktu bersama sahaja tidak cukup untuk dikatakan sebagai pasangan bahagia.

Sudah tentu cinta yang tak pernah pudar menjadi perkara utama untuk sesebuah keluarga menjadi bahagia.Tanpa cinta yang tiada tarikh luput, maka sia-sia lah kesetiaan dan segala pengorbanan yang dilakukan. - malayonline
0 Komen untuk "TAK TERTAHAN AKHIRNYA AIR MATA SUAMI MENITIS ATAS PERBUATAN ISTERINYA.. TAPI APA SEBENARNYA BERLAKU?"