Norich Media

Sumber informasi terkini dan alternatif

Video Viral Wanita Hadir Ke Perkahwinan Suami, Giliran Isteri Pula 'Diserang' Bekas Teman Lelaki

Video Viral Wanita Hadir Ke Perkahwinan Suami, Giliran Isteri Pula 'Diserang' Bekas Teman Lelaki

Tentu masih ramai ingat tentang sebuah video yang menjadi viral di laman sosial baru-baru ini di mana seorang isteri telah datang ke majlis perkahwinan suaminya dengan perempuan lain selepas suaminya itu dikatakan telah menghilangkan diri selama tiga bulan.

Video berkenaan ternyata telah mendatangkan simpati netizen kepada wanita berkenaan dan rata-rata netizen menempelak sikap suami(bekas suami) wanita tersebut.

Namun, nampaknya serangan terhadap si suami berkenaan kerana sikapnya itu bukanlah tamat di situ sahaja, kini isteri lelaki berkenaan yang dianggap 'perampas' oleh netizen juga turut terkena tempias.

Terbaru, seorang lelaki yang mengaku merupakan bekas teman lelaki wanita berkenaan telah tampil melalui laman Facebooknya bernama Yazid Vice II, di mana beliau mendedahkan kisah hubungan mereka sebelum ini di mana katanya wanita berkenaan semasa menjalinkan hubungan dengannya telah berlaku curang.
Status berkenaan turut mendapat perhatian Nor Idayu Zulkifli iaitu wanita yang hadir ke perkahwinan suaminya itu yang kini telah pun diceraikan,

Menurut Idayu, dia amat mengenali wanita berkenaan dan dengan nada yang dilihat agak sinis menyatakan rasa ingin menangis apa dengan mesej yang dibacanya itu.

"Semoga korang berdua bahagia selamanya atas penderitaan yang korang bagi pada aku,"katanya. - Siakapkeli.my
1 Komen untuk "Video Viral Wanita Hadir Ke Perkahwinan Suami, Giliran Isteri Pula 'Diserang' Bekas Teman Lelaki"

KISAH NYATA DARI SAYA BPK.KARTA BUKAN REKAYASA INI BETUL2 NYATA DIKELUARGA KAMI.
Assalamualaikum wr.wb,saya BPK.KARTA seorang buruh tani di madium jawa timur ingin mengucapka banyak terimah kasih kepada KI WARSA atas bantuan AKI. kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan KI WARSA pula yang telah memberikan angka gaib hasil ritual beliau kepada saya yaitu 4D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut turut tembus.sekali lagi makasih yaa AKI karna waktu itu saya cuma bermodalkan uang cuma 200 ribu dan akhirnya saya menang.Berkat angka gaib hasil ritual AKI WARSA saya sudah buka usaha matreal di jakarta dan istri saya juga buka butyk baju dimall mangga dua. Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yg ingin seperti saya silahkan HUB/SMS AKI WARSA di nomor hpnya di: 0852 4968 9269 atau KLIK DISINI dan ramalan AKI WARSA memang memiliki ramalan GAIB” yang dijamin 100% tembus.
KARNA RASA HATI YANG GEMBIRA MAKANYA NAMA BELIAU SAYA CANTUNKAN DI INTERNET…

*angka ritual gaib singapura

*angka ritual gaib hongkong

*angka ritual gaib malyaisia

*angka ritual gaib sidney

*angka ritual gaib kuda lari.